Dit privacybeleid beschrijft hoe THINK VIDEO alle informatie die u ons geeft wanneer u onze website gebruikt, zal gebruiken en beschermen. Uw gebruik van onze website houdt acceptatie van dit beleid in, dus als privacy u betreft, lees dan aandachtig door.

Veiligheid eerst

Niemand voelt zich graag kwetsbaar, dus we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd en dat uw informatie veilig is. Als we u vragen om informatie te delen die u zou kunnen identificeren bij het gebruik van deze website, kunt u erop vertrouwen dat deze alleen in overeenstemming met dit beleid zal worden gebruikt voor het doel waarvoor deze is bedoeld, en u kunt er zeker van zijn dat we over robuuste procedures beschikken om deze te beschermen uw informatie en voorkomt ongeoorloofde toegang of openbaarmaking.

De informatie die we verzamelen en bijhouden en wat we ermee doen

U hoeft ons niet te vertellen wie u bent of informatie over uzelf te delen om deze website te bezoeken.

We kunnen u echter uitnodigen om informatie met ons te delen – om contact met u op te nemen over iets waar u misschien bijzonder in geïnteresseerd bent, of om u regelmatig updates over onze producten en diensten te sturen. Als u ons uw contactgegevens geeft om een ​​specifieke reden, zullen we ze om die reden alleen gebruiken.

 

Wat we doen met verzamelde informatie

THINK VIDEO zal nooit persoonlijke informatie die is verzameld op onze website verkopen of delen met derden. De informatie is énkel voor intern gebruik en voor de facturatie.

Links naar andere websites Onze website bevat links naar andere websites – u moet weten dat als u op een van deze links klikt en onze site verlaat, wij geen controle hebben over hun inhoud of praktijken. Hun websites vallen niet onder ons privacybeleid en we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bescherming en privacy van alle informatie die u hen geeft. Als privacykwesties u aanbelangen, kijk dan ook eens naar hun privacyverklaring. Nog vragen? Als ons privacybeleid of de praktijken op onze site u vragen stellen, helpen we u graag verder. U kunt hier contact met ons opnemen.